AcasăMâncareDe ce adăugați smântână la umplutura pentru sarmale: o tehnică culinară interesantă...

De ce adăugați smântână la umplutura pentru sarmale: o tehnică culinară interesantă – rezultatul vă va surprinde plăcut

A face sarmale delicioase este o sarcină destul de dificilă..

Mâncarea se dovedește adesea insuficient de suculentă și nu foarte apetisantă..

Umplutura se dovedește adesea prea uscată și chiar fără gust.

Cum să evitați întâlnirea unor astfel de eșecuri culinare?

O expertă în domeniul culinar al publicației din rețeaua Belnovosti, bucătar, brutar din categoria a patra, Yulia Arkhipova, sugerează să adăugați puțină smântână la umplutura pentru sarmale.

Cum vor ieși sarmalele datorită cremei

Componenta lichidă grasă va scuti cu siguranță umplutura de uscăciune.

Dar conținutul „plicurilor” are foarte adesea o consistență nefericită.

O cantitate mică de smântână va oferi preparatului suculent.

Desigur, în loc de un produs lactat, puteți adăuga apă plată la amestecul de orez-carne.

Dar în acest caz nu se va obține un efect important, care este asigurat și de cremă.Vorbim despre adăugarea preparatului cu o aromă ușoară de cremoasă.

Cum să adăugați corect smântână la umplutura pentru sarmale

Nu există recomandări specifice pentru volumul de smântână adăugat.Bucătarul trebuie să determine el însuși cantitatea corectă, evaluând consistența umpluturii actualizate.

Desigur, amestecul nu trebuie să se răspândească.Dar la fel și a fi prea uscat.

Nu vă faceți griji ca „bilele” formate să se destrame: scopul dumneavoastră este să pregătiți umplutura, nu cotleturile.Acesta din urmă va fi ținut pe loc de frunze de varză.

Simți că ai turnat prea multă smântână? Nu vă faceți griji: problema se rezolvă prin adăugarea unei cantități mici de cereale (orez sau gris).

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Toamna este cel mai bun moment pentru plantarea coacăzului negru rowan: va da randament anul viitor

Se crede că aronia, sau coacăzul negru, se plantează cel mai bine toamna - datorită acestei decizii, sorgul de coacăz negru va avea...

Ce să faci cu căpșunile chiar acum pentru ca anul viitor să le poți culege în găleți: principalele secrete au fost dezvăluite

Acum este un moment excelent pentru a avea un impact direct asupra producției de căpșuni de anul viitor.. Pentru a face acest lucru,...

Cum să transformi piureul de cartofi de ieri într-o capodoperă culinară: o rețetă de ‘cuiburi’ de cartofi cu ciuperci

Ați avut mult piure de cartofi rămas de la cina de aseară? Dumneavoastră și familia dumneavoastră nu aveți nicio dorință de a...

Pe măsură ce Israelul anunță începutul unei „noui faze” de război, mai multe dispozitive electronice explodează în Liban.

Brazilia este în flăcări.În ultimele săptămâni, milioane de hectare de terenuri agricole și păduri au ars, întinzându-se de la zonele umede Pantanal până la...

Comentarii recente