Puțini oameni știu că orezul este una dintre cele mai populare garnituri din lume: este adesea gătit în diferite părți ale lumii.
Prin urmare, există destul de multe trucuri și secrete în tradiția culinară a lumii pentru a face felul de mâncare mult mai bun.
De exemplu, introducerea anumitor componente în procesul de gătire a crudităților poate avea un impact semnificativ asupra calității finale a felului de mâncare, consideră expertul bucătar al revistei noastre, Iulia Arkhipova.
Ce se poate adăuga în oală la gătitul orezului
Sucul de la o lămâie
Se crede că o singură lingură de suc de citrice este suficientă pentru a avea un impact semnificativ asupra calității supei.În primul rând, sucul de lămâie are un efect asupra texturii orezului.
Astfel de grișuri nu se vor lipi niciodată între ele.
Veți sfârși prin a servi o garnitură grozavă și sfărâmicioasă.
Ceai
Aici situația este mai interesantă: ceaiul va face orezul nu numai sfărâmicios, ci și mai aromat.Ceaiul de iasomie este deosebit de bun.
Trebuie doar să trimiteți câteva pliculețe din băutură direct în oala cu orez.
Mai devreme v-am spus despre ce depinde rigiditatea ficatului prăjit.