De multă vreme s-a crezut că modalitatea ideală de a pregăti ierburile proaspete pentru iarnă era să le înghețe.Aceasta este o opțiune bună dacă aveți mult spațiu liber în congelator.
Dar gospodinele cu experiență nu mai usucă ierburile și nici măcar nu le mai îngheață..
Experta revistei noastre, Iulia Arkhipova, o bucătăreasă și brutar de clasa a patra, ne-a spus cum să pregătim condimente aromate pentru iarnă.
Veți avea nevoie de:
Cum să gătești
1.Verdeturile pure trebuie tocate cu un cuțit sau tocate cu un blender.
2.Trecem usturoiul printr-o presa si apoi amestecam ingredientele.
3.Acoperiți o foaie de copt cu pergament și puneți amestecul pregătit în ea.
4.Introduceți cuptorul într-un cuptor preîncălzit la 150 de grade Celsius și așteptați să se evapore umezeala din verdeață.
5.După ce amestecul s-a răcit, transferați-l într-un bol, adăugați sare și amestecați cu ajutorul unui blender.
Când este gata, transferați amestecul într-un borcan cu un capac etanș.