Nu trebuie uitat că de multe ori se pot face mâncăruri bune din produse simple și accesibile.
Vor fi necostisitoare, gustoase și sănătoase..
De exemplu, puteți acorda atenție unei rețete din bucătăria rustică, spune expertul în bucătărie al revistei noastre, bucătăreasa Iulia Arkhipova.
La ce rețetă merită să acordați atenție
Produsele
– Cartofi de mărime medie (aproximativ 6 bucăți);
– ceapă mare;
– 250 de grame de varză murată;
– câteva linguri de ulei nerafinat;
– sare și ierburi, după caz.
Procesul de gătire
Cartofii întregi trebuie fierți până la fierbere completă.Nu uitați să adăugați sare în timpul procesului de gătire.După aceea, trebuie să răciți leguma și să împărțiți fiecare tubercul în mai multe bucăți.
După aceea, o trimitem într-un vas de servire.
Ceapa trebuie tocată mai mărunt, combinată cu varza și trimisă la cartofi.
Dacă este necesar, sărați, adăugați ierburi tocate și stropiți cu ulei de calitate.Un fel de mâncare simplu, gustos și sănătos este gata.
Mai devreme v-am vorbit despre trucurile care vă vor ajuta să preparați un aluat de calitate.