Pentru ca carnea să fie aromată, gustoasă și suculentă, marinada trebuie folosită fără greșeală..
Cu toate acestea, este rar să auziți despre utilizarea ouălor de pui ca ingredient principal..
Dar tocmai acesta este ceea ce va face marinada universală, spune expertul în gătit al revistei noastre, bucătăreasa Yulia Arkhipova.Se va potrivi cu orice tip de carne sau pasare.De asemenea, după o astfel de marinadă, nu puteți doar să gătiți shish kebab, ci și să începeți să prăjiți și să prăjiți.
Cum se prepară o marinată de ouă?
Lista ingredientelor
-doua oua;
– trei catei de usturoi;
– o lingură mică de coriandru (măcinat);
– orice alte condimente și sare.
Procesul de gatire
Această marinadă se prepară simplu și rapid.Trebuie să folosiți o furculiță pentru a aduce ouăle până la omogenizare.Se adauga apoi usturoiul tocat, sarea, condimentele si coriandru.
Tratați carnea cu marinada rezultată.Ar trebui să aștepte cel puțin o oră înainte de a găti.Dar pentru un efect mai mare, ar trebui să așteptați cel puțin trei ore.