Cele mai populare ingrediente pentru prepararea marinatei la grătar în societate sunt oțetul, maioneza, chefirul și apa minerală..
Gurmanzii preferă uleiul vegetal tuturor acestor aditivi.În cazuri rare, se folosește un ingredient special.
Experta revistei noastre, Yulia Arkhipova, o bucătăreasă și brutar de rangul a patra, ne-a spus cum să pregătim o marinadă rafinată la grătar.
Veți avea nevoie de:
Cum să gătești
Ingredientele sunt pentru un kilogram de carne de porc.Se crede că sucul de rodie este pur și simplu ideal pentru această carne.
1.Se amestecă rodie și sucul de lămâie, se adaugă ulei vegetal.
2.Se toaca marunt usturoiul, se amesteca cu sare si piper si se adauga in amestecul de sucuri si ulei.
3.Se amestecă bine marinada și se toarnă peste carnea tocată.
4.Acoperiți ermetic recipientul (de exemplu, cu folie alimentară) și lăsați-l la frigider pentru 6-8 ore.
Poftă bună!