Când vine vorba de carne roșie, una dintre cele mai populare opțiuni este carnea de porc..
Este mai ieftin decât alte soiuri și are, de asemenea, o serie de avantaje..
Cu toate acestea, este întotdeauna important să ne amintim că carnea de porc are un gust și un miros specific care trebuie neutralizate cu marinada potrivită, spune bucătarul Yulia Arkhipova, expert în domeniul gătitului pentru revista noastră.
Recent, rețetele de marinată „de elită” au devenit populare, ceea ce face felul de mâncare mult mai scump.Dar există o rețetă simplă și accesibilă, care vă va permite să gătiți carne de porc delicioasă.
Despre ce fel de marinată vorbim?
Lista ingredientelor
– doua linguri mari de maioneza de casa;
– 3-4 catei de usturoi;
– o jumatate de lingura de piper negru si boia de ardei;
– sare la discreția dvs.
Procesul de gatire
Este de remarcat faptul că aceste ingrediente sunt suficiente pentru o jumătate de kilogram de carne de porc.Dacă există mai multă carne, atunci pur și simplu ajustați rețeta.
Carnea trebuie spălată, uscată și împărțită în bucăți.Tratam produsul cu un amestec de sare, boia de ardei si piper.
Apoi, tocați usturoiul și amestecați-l cu maioneză.Distribuiți marinada peste bucățile de carne de porc.Această marinadă va funcționa într-o jumătate de oră.