Știați că pătrunjelul este bogat în vitamine și minerale? De exemplu, această verdeață conține de 2,5-3 ori mai multă vitamina C decât lămâia..
Expert al publicației rețelei BelNovosti, bucătarul Iulia Arkhipova sugerează să nu ratați această șansă de a „reîncărca” cu substanțe utile și ne împărtășește o rețetă de clătite cu pătrunjel..
Pentru a le pregăti veți avea nevoie de următorul set de produse:
Verdeturile trebuie spalate si uscate, dupa care trebuie tocate marunt.
Când acest pas este finalizat, spargeți ouăle într-un castron cu pătrunjel tocat și adăugați făina, care trebuie mai întâi cernută.
După aceasta, amestecul trebuie amestecat bine și adăugată sare (după gust).Puteți folosi și condimentele preferate.
Clatitele trebuie coapte intr-o tigaie bine incalzita cu adaugare de ulei vegetal.Câteva minute pe fiecare parte sunt suficiente până când apare o crustă aurie atractivă.
Anterior, v-am spus cum să înmuiați corect mazărea.