AcasăMâncareCum se prepară carnea jeleată pentru utilizare ulterioară: ceva nou va fi...

Cum se prepară carnea jeleată pentru utilizare ulterioară: ceva nou va fi de interes pentru toate gospodinele

Carnea jeleată poate fi preparată nu numai de sărbători – o puteți mânca în fiecare zi dacă învățați cum să pregătiți acest fel de mâncare pentru utilizare ulterioară.

Experta publicației rețelei BelNovosti, bucătăreasa Iulia Arkhipova, a împărtășit subtilitățile pregătirii cărnii delicioase jeleate și a spus, de asemenea, cum să o prepari în rezervă.

Cum să gătești carnea jeleată

Dacă doriți ca bulionul și, în consecință, carnea jeleată să fie transparente, folosiți carne bine înmuiată în timpul procesului de gătire.

În plus, nu uitați să îndepărtați spuma rezultată în timpul gătitului – acest lucru trebuie făcut și pentru a menține bulionul curat.

Amintiți-vă: cu cât este mai lungă, cu atât mai gustoasă, așa că gătiți carnea jeleată la foc mic timp de câteva ore.Unii chiar preferă să facă asta toată noaptea.

Sarea trebuie adăugată chiar la sfârșitul gătitului.

După ce carnea este gătită, așteptați până se răcește, apoi despărțiți-o de oase și tăiați-o în bucăți mari – această variantă este considerată mult mai gustoasă decât cea în care se propune trecerea cărnii printr-o mașină de tocat carne.

Printre condimente, puteți adăuga piper negru și usturoi.Toate celelalte condimente vor fi inutile.

Cum se prepară carnea jeleată pentru utilizare ulterioară

Pentru a păstra vasul pentru o lungă perioadă de timp, turnați carnea jeleată în recipiente potrivite și puneți-o la congelator.

Când vrei să mănânci o farfurie de carne jeleată, decongelează conținutul vasului, se fierbe și se lasă să se întărească.

Anterior, am vorbit despre cum să gătești orez pufos.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Toamna este cel mai bun moment pentru plantarea coacăzului negru rowan: va da randament anul viitor

Se crede că aronia, sau coacăzul negru, se plantează cel mai bine toamna - datorită acestei decizii, sorgul de coacăz negru va avea...

Ce să faci cu căpșunile chiar acum pentru ca anul viitor să le poți culege în găleți: principalele secrete au fost dezvăluite

Acum este un moment excelent pentru a avea un impact direct asupra producției de căpșuni de anul viitor.. Pentru a face acest lucru,...

Cum să transformi piureul de cartofi de ieri într-o capodoperă culinară: o rețetă de ‘cuiburi’ de cartofi cu ciuperci

Ați avut mult piure de cartofi rămas de la cina de aseară? Dumneavoastră și familia dumneavoastră nu aveți nicio dorință de a...

Pe măsură ce Israelul anunță începutul unei „noui faze” de război, mai multe dispozitive electronice explodează în Liban.

Brazilia este în flăcări.În ultimele săptămâni, milioane de hectare de terenuri agricole și păduri au ars, întinzându-se de la zonele umede Pantanal până la...

Comentarii recente