Există un număr mare de sfaturi și recomandări cu privire la prepararea cotleturilor suculente..
Uneori chiar se pot contrazice, ceea ce nu face decât să complice viața gospodinelor..
Prin urmare, merită să ne amintim cele mai importante trei trucuri ale cotletului tocat ideal, spune expertul culinar al revistei noastre, bucătăreasa Yulia Arkhipova.
Ce sunt ei?
Nu gătiți doar cu un singur tip de carne
Chiar dacă vrei să faci cotlet de pui sau de vită, tot merită să adaugi niște carne de porc.Acest lucru nu numai că va adăuga sucul, dar va face și gustul felului de mâncare mai bogat și mai vibrant.
Nu vă zgâriți cu ceapa
Pentru un kilogram de carne trebuie să luați cel puțin două cepe de mărime medie pentru a adăuga sucul.Pot fi rase, prăjite sau puse într-o mașină de tocat carne.
Cu toate acestea, cu siguranță nu ar trebui să renunți la ceapă.
O bucată de unt
Daca folosesti acest secret, cotleturile vor fi intotdeauna standardul suculentei.Va trebui să luați o bucată de unt, să o înghețați, să o tăiați cu răzătoare și să o distribuiți uniform în carnea tocată.