AcasăMâncareCum se fierbe delicios porumbul: bucătarii au dezvăluit principalele subtilități

Cum se fierbe delicios porumbul: bucătarii au dezvăluit principalele subtilități

Mulți oameni le place să folosească porumb fiert atât ca garnitură pentru carne, cât și ca gustare independentă..

Dar, în orice caz, doriți ca produsul să fie incredibil de gustos și de înaltă calitate..

În acest caz, trebuie să vă amintiți câteva trucuri, expertul revistei noastre în domeniul gătitului, bucătarul Yulia Arkhipova, dezvăluie secretele.

Ce sunt ei?

Unt

Datorită acestui aditiv, porumbul va deveni incredibil de fraged, aromat și gustos.De regulă, această componentă este introdusă cu cinci minute înainte de pregătirea completă.

În același timp, merită să adăugați sare.

Ierburi provensale

Acest secret va atrage cu adevărat gurmanzii care apreciază bucătăria rafinată.Porumbul merge bine cu acest set de condimente.

În acest caz, porumbul trebuie gătit în cuptor.Ierburile provensale sunt pre-amestecate cu ulei de măsline rafinat și distribuite uniform peste știuleți.

A curata sau nu?

Nu toată lumea știe că doar porumbul tânăr și proaspăt poate fi gătit direct în frunze: acești factori sunt ușor de determinat vizual.

Cu cât știuleții sunt mai bătrâni, cu atât această decizie va fi mai puțin rezonabilă.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Cum se prepară sosul perfect de smântână și usturoi: potrivit pentru orice fel de mâncare

Orice bucătar știe că un sos de înaltă calitate poate deveni adevărata lui carte de vizită.. De asemenea, gospodinele pot lua notă de...

Cum să înțelegeți că dovlecii sunt copți: semnele principale sunt numite

Când lucrați cu orice cultură de grădină, trebuie să respectați reguli simple.. Nu trebuie îndepărtate prea devreme, dar nici nu ar trebui să...

Cum să acoperiți căpșunile pentru a preveni înghețarea lor: iarna este aproape – aceasta este o preocupare pentru locuitorii de vară

O părere inactivă despre rezistența la îngheț a căpșunilor poate cauza, dacă nu necazuri, atunci probleme serioase.. Grădinarii cu experiență ne îndeamnă să...

De ce trebuie de fapt să adăugați sare în lapte: va fi util pentru gospodine să știe

Știați că puteți adăuga nu numai miere, ci și sare în lapte?.Vă spunem în ce cazuri ar trebui să sărați laptele.De ce lapte...

Comentarii recente