AcasăMâncareCum se face untura „Generalului”: o untură atât de delicioasă pe care...

Cum se face untura „Generalului”: o untură atât de delicioasă pe care n-ați gustat-o niciodată

Slănina este iubită de mulți oameni.Și untura ‘de general’? Cei care au gustat-o spun că este imposibil să te rupi de ea.

De ce acest nume? Aparent, pentru că slănina subțire are straturi de carne fragedă, care seamănă cu poalele generalului.

Potrivit Iuliei Arkhipova, bucătar, brutar de categoria a patra, expert al ediției rețelei Belnovosti în domeniul bucătăriei, această untură este apreciată de multă lume pentru faptul că dintr-un porc se obțin doar 4 kilograme de produs.

Așadar, iată rețeta pentru prepararea ‘generalului’.Veți avea nevoie de: un kilogram de untură, muștar (60-70 grame), piper negru și aromat măcinat.

De asemenea, aveți nevoie de usturoi (40-50 grame), foi de dafin (5-6 bucăți), paprika afumată și sos de soia (câteva picături).

Începeți gătitul prin înmuierea slăninii în apă cu sare (25 de grame de sare la 1 litru de apă).Se înmoaie timp de 4-6 ore.

Scoateți-l apoi din apă și uscați-l cu un prosop, apoi frecați-l cu muștar, piper măcinat și usturoi ras, adăugați paprika măcinată și sos de soia.

Apoi îndoiți slănina în două (cu pielea în afară) și puneți frunza de dafin înăuntru.

După aceea, lăsați produsul la marinat între 4 și 6 ore.

După această perioadă de timp, rulați untura în folie și introduceți-o în cuptor timp de 40 de minute (temperatură – 190 de grade Celsius).

Apoi scoateți-l, desfaceți folia și vedeți dacă șoriciul este rumenit.Dacă nu, se mai lasă în cuptor încă 10-12 minute, dar la 200 de grade.

Mai devreme v-am spus cum se face deliciosul gem de căpșuni cu ciocolată.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Cum se prepară sosul perfect de smântână și usturoi: potrivit pentru orice fel de mâncare

Orice bucătar știe că un sos de înaltă calitate poate deveni adevărata lui carte de vizită.. De asemenea, gospodinele pot lua notă de...

Cum să înțelegeți că dovlecii sunt copți: semnele principale sunt numite

Când lucrați cu orice cultură de grădină, trebuie să respectați reguli simple.. Nu trebuie îndepărtate prea devreme, dar nici nu ar trebui să...

Cum să acoperiți căpșunile pentru a preveni înghețarea lor: iarna este aproape – aceasta este o preocupare pentru locuitorii de vară

O părere inactivă despre rezistența la îngheț a căpșunilor poate cauza, dacă nu necazuri, atunci probleme serioase.. Grădinarii cu experiență ne îndeamnă să...

De ce trebuie de fapt să adăugați sare în lapte: va fi util pentru gospodine să știe

Știați că puteți adăuga nu numai miere, ci și sare în lapte?.Vă spunem în ce cazuri ar trebui să sărați laptele.De ce lapte...

Comentarii recente