Plăcintele de casă sunt greu de rezistat, mai ales pe stomacul gol și dacă plăcinta este umplută cu carne..
Iată doar o astfel de rețetă – o plăcintă suculentă cu pui, cu gust cremos..
Experta revistei noastre, Iulia Arkhipova, bucătar și brutar din categoria a patra, ne-a spus cum să gătim.
Veți avea nevoie de:
Cum să gătești
1.Toacă mărunt fileul de pui, legumele și ierburile, se rade brânza și se amestecă totul cu caș.
2.Într-un castron separat, amestecați apa minerală cu uleiul vegetal, adăugați iaurtul și oul, amestecați până la omogenizare.
3.Se unge intr-o tava de copt si se intinde in straturi: aluat, umplutura, sos, iar aluat, dar astfel incat ultimul strat sa fie stratul de aluat, care poate fi uns cu galbenus de ou.
Preîncălziți cuptorul la 180 de grade și coaceți plăcinta până este gata.Poftă bună!