AcasăMâncareCum se face o adevărată plăcintă cu pui: suculentă și cremoasă

Cum se face o adevărată plăcintă cu pui: suculentă și cremoasă

Plăcintele de casă sunt greu de rezistat, mai ales pe stomacul gol și dacă plăcinta este umplută cu carne..

Iată doar o astfel de rețetă – o plăcintă suculentă cu pui, cu gust cremos..

Experta revistei noastre, Iulia Arkhipova, bucătar și brutar din categoria a patra, ne-a spus cum să gătim.

Veți avea nevoie de:

  • aluat cumpărat din magazin.
  • pui – 750 gr.
  • caș – 500 gr.
  • ardei gras – 2 buc.
  • verdeata proaspata.
  • branza, sare si condimente dupa gust.
  • apă minerală – 0,5 l.
  • ulei vegetal – 2 linguri.eu
  • iaurt natural – 1 lingura.eu
  • ou – 1 buc.
  • Cum să gătești

    1.Toacă mărunt fileul de pui, legumele și ierburile, se rade brânza și se amestecă totul cu caș.

    2.Într-un castron separat, amestecați apa minerală cu uleiul vegetal, adăugați iaurtul și oul, amestecați până la omogenizare.

    3.Se unge intr-o tava de copt si se intinde in straturi: aluat, umplutura, sos, iar aluat, dar astfel incat ultimul strat sa fie stratul de aluat, care poate fi uns cu galbenus de ou.

    Preîncălziți cuptorul la 180 de grade și coaceți plăcinta până este gata.Poftă bună!

    Andreea Dumitrescu
    Andreea Dumitrescu
    Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Cele mai populare

    Cum să depozitați corect usturoiul: grădinarii experimentați au enumerat condițiile importante.

    După ce recoltarea usturoiului este finalizată, este necesar să se asigure produsului condițiile corecte de stocare. Acest lucru vă va garanta că vă...

    Poți să scapi de mirosul de șoareci din casă: un mod eficient – locuitorii dacha îl vor adora.

    Odată cu venirea frigului rozătoarele se grăbesc să se apropie de case și dependințe în speranța că vor găsi ceva cu care să...

    Dacă paturile trebuie să fie săpate din nou toamna: o veste excelentă, dar nu pentru toți legumicultorii.

    Una dintre eternele conflicte dintre daci și legumicultori este dacă trebuie sau nu săpate din nou paturile toamna, după recoltare. Merită să pierzi...

    Cum să stoarceți până la ultima picătură de nectar dintr-o lămâie: acest truc este folosit de barmani.

    Sucul de lămâie este unul dintre cele mai răspândite ingrediente în bucătărie, cu aroma sa strălucitoare și numeroase caracteristici benefice. Cu toate acestea,...

    Comentarii recente