AcasăPlanteCum se accelerează coacerea ardeiului dulci: metode dovedite sunt numite

Cum se accelerează coacerea ardeiului dulci: metode dovedite sunt numite

Orice rezident de vară va începe să-și facă griji dacă o vară de frig este chiar după colț, iar ardeii dulci nu se grăbesc încă să se coacă..

În astfel de cazuri, merită să utilizați câteva tehnici care vă vor permite să „convingeți” legumele să se coacă mai repede..

Ce trucuri vor ajuta cu asta

Monofosfat de potasiu

Este foarte posibil ca reticența ardeilor de a se coace să stea într-o lipsă banală de potasiu.Soluția problemei este simplă.Trebuie să dizolvați o lingură (linguriță) de monofosfat de potasiu într-o găleată cu apă și să o udați.

În același moment, se face aceeași soluție și se pulverizează ardeiul.Este recomandabil să adăugați fitosporină în compoziția produsului pentru tratarea frunzelor.

azotat de potasiu

Acest îngrășământ este un analog al monofosfatului de potasiu: ar trebui să alegeți unul dintre cele două.Doza este aceeași: luați o lingură mare de medicament într-o găleată cu apă.

Acid succinic

Acest produs este folosit pentru pulverizarea ardeiului și prezintă un grad ridicat de eficacitate.Luați cinci grame de produs pe litru de apă.

Acest lucru este suficient pentru un efect pozitiv.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Cum să alegeți un mango copt: 5 sfaturi pentru cumpărături reușite

După cum știți, pentru ca mango să ajungă în siguranță la destinație, acesta este cules devreme.Fructele se pot coace în timpul transportului, dar...

Cum să înlocuiți ouăle de pui la copt: cele mai bune opțiuni sunt numite

Diferitele tipuri de coacere sunt puternic asociate cu utilizarea ouălor de pui: poate părea că utilizarea acestui ingredient este obligatorie.. Cu toate acestea,...

Ce să adăugați la cotletele tocate pentru gust și suculent: experții culinari au dezvăluit cele mai bune opțiuni

Există multe moduri de a ajuta la prepararea cotleturilor tocate decente.. Prin urmare, aceste trucuri merită cu siguranță folosite..Expertul culinar al revistei noastre,...

Ce să faci cu căpșunile în septembrie: tăiere, hrănire, îngrijire

În septembrie, căpșunile au nevoie de mai mult decât de tăiere și fertilizare.Vă spunem cum să îngrijiți corect căpșunile la începutul toamnei.Ce să...

Comentarii recente