Foarte curând va fi timpul să evaluăm randamentul multor culturi, inclusiv sfecla și morcovi..
Primul lucru pe care îl așteptăm de la legume este un gust strălucitor..
Cu cât morcovii și sfecla sunt mai dulci, cu atât preparatele pe bază de acestea sunt mai gustoase.Mulți pot simți că nu mai este posibil să le influențeze gustul.
Dar aceasta este o concepție greșită.
Cu o tehnică simplă puteți cultiva o recoltă de legume incredibil de dulci.
Ce trebuie făcut pentru asta?
După cum sa dovedit, este suficient să efectuați udare specială, care va ajuta legumele să crească în calitate și gustoase.Trebuie să pregătiți un amestec nutrițional special.
Pentru a face acest lucru, trebuie să luați două grame de acid boric și să-l puneți într-un recipient cu 200 ml de apă fierbinte.Îngrășământul nu se va dizolva în apă rece.
Se dizolvă bine produsul și se toarnă concentratul într-o găleată cu apă curată.
Apoi începem să procesăm paturile cu legume.Hrănirea se poate face până la sfârșitul lunii august – rezultatele vă vor surprinde plăcut.
În ciuda faptului că produsul pare foarte simplu, eficacitatea lui a fost testată de multe ori, așa că merită cu siguranță încercat.