În ziua de azi, majoritatea gospodinelor nu au practic timp liber, deoarece sunt implicate activ în pregătiri..
Pentru ca ei să supraviețuiască până la iarnă, trebuie respectate o serie de condiții importante..
Problema borcanelor de sterilizare poate fi inclusă cu ușurință în această categorie, notează bucătăreasa Yulia Arkhipova, expertă în domeniul gătitului pentru revista noastră.
Merită să acordați atenție unei metode simple care se bazează pe utilizarea unei tigaie.
În ce constă?
Va trebui să găsiți o tigaie suficient de mare în care borcanele să se potrivească cu ușurință, astfel încât să nu se atingă.
Mai întâi punem un nou prosop de bucătărie.Avem bănci.Apoi adăugați apă.Ar trebui să fie mult lichid.De asemenea, puteți trimite capacele imediat.
Așteptăm să fiarbă.
După aceasta, timpul exact de sterilizare va depinde de volumul borcanelor.Pentru recipientele mici, zece minute de sterilizare sunt suficiente.
Dacă lucrați cu borcane de doi litri, așteptați douăzeci de minute.Dar borcanele mari de trei litri sunt sterilizate într-o jumătate de oră.