AcasăMâncareCum să sotezi varza pentru a o face delicioasă chiar și fără...

Cum să sotezi varza pentru a o face delicioasă chiar și fără carne: o rețetă sovietică

Varza înăbușită, și chiar fără carne este puțin probabil să placă cuiva.Puteți face acest fel de mâncare mai apetisant și atunci îl puteți găti nu numai în Postul Mare sau în timpul unei diete.

Se spune că această rețetă era cunoscută de bucătarii și gospodinele sovietice.

Expertul revistei noastre, Iulia Arkhipova – bucătăreasă, brutar de categoria a patra ne-a spus cum să preparăm o delicioasă varză călită.

Se cere:

  • varză (varză albă) 1 kg.
  • ceapă 1 buc.
  • pastă de roșii 2 linguri.л.
  • făină 1 lingură.л.
  • oțet (9 %) 1 lingură.л.
  • sare 1 linguriță.л.
  • zahăr 1 linguriță.л.
  • piper negru după gust.
  • ulei vegetal 3 linguri.л.
  • apă 150 ml.
  • Cum să gătești

    1.Se taie varza în paie subțiri și se taie ceapa cubulețe.

    2.Se prăjește ceapa în ulei vegetal, apoi se adaugă varza și 150 ml de apă, apoi se înăbușă sub capac timp de 30-40 de minute.

    3.Între timp, se amestecă făina și pasta de tomate într-un castron și se adaugă oțetul și zahărul.Se amestecă până se dizolvă cocoloașele și se adaugă la varză.

    4.Înăbușiți încă 10-15 minute fără capac și îndepărtați de pe foc.În același mod se poate fierbe varza cu carne sau piept de pui.

    Poftă bună!

    Andreea Dumitrescu
    Andreea Dumitrescu
    Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Cele mai populare

    Cum să depozitați corect usturoiul: grădinarii experimentați au enumerat condițiile importante.

    După ce recoltarea usturoiului este finalizată, este necesar să se asigure produsului condițiile corecte de stocare. Acest lucru vă va garanta că vă...

    Poți să scapi de mirosul de șoareci din casă: un mod eficient – locuitorii dacha îl vor adora.

    Odată cu venirea frigului rozătoarele se grăbesc să se apropie de case și dependințe în speranța că vor găsi ceva cu care să...

    Dacă paturile trebuie să fie săpate din nou toamna: o veste excelentă, dar nu pentru toți legumicultorii.

    Una dintre eternele conflicte dintre daci și legumicultori este dacă trebuie sau nu săpate din nou paturile toamna, după recoltare. Merită să pierzi...

    Cum să stoarceți până la ultima picătură de nectar dintr-o lămâie: acest truc este folosit de barmani.

    Sucul de lămâie este unul dintre cele mai răspândite ingrediente în bucătărie, cu aroma sa strălucitoare și numeroase caracteristici benefice. Cu toate acestea,...

    Comentarii recente