Unii consideră untura un produs dăunător, așa că încearcă să nu o cumpere deloc..
Dar aceasta este o impresie greșită..
Desigur, nu ar trebui să mănânci untură în cantități mari în fiecare zi: vor fi puține beneficii de pe urma asta.Dar o cantitate mică de untură va fi cu siguranță benefică.Cea mai delicioasă untură va fi cea pe care o pregătiți singur, este sigură expertul culinar al revistei noastre, bucătăreasa Yulia Arkhipova.
Prin urmare, va fi relevant să reîmprospătați cunoștințele despre această problemă.
Ce secrete de untură delicioasă ar trebui să-și amintească gospodinele?
Dimensiuni
Pentru ca untura să fie gustoasă, pentru sărare trebuie împărțită imediat în bucăți porționate de mărime potrivită.Cel mai bine este să faceți bucăți de cel mult 150 de grame.
Dar nu merită să tăiați mai puțin.
Pregătirea
După ce produsul a fost spălat bine, se recomandă îndepărtarea excesului de umiditate cu un prosop de hârtie înainte de sărare.
Alegerea de sare
Nu presupuneți că orice sare va fi potrivită.Cea mai bună opțiune, în mod obiectiv, este sarea grunjoasă: untura va fi întotdeauna perfectă.