Prăjirea pare foarte simplu de preparat, dar fiecare bucătar are trucuri..
Mulțumită acestui lucru, orice fel de mâncare va deveni doar mai luminos și mai interesant..
Dacă nu știați cum puteți îmbunătăți gustul prăjirii, atunci gătitul Yulia Arkhipova, un expert în gătit și gătit în revista noastră, își va împărtăși secretele.
Ce secrete vor fi utile?
Nu uitați să adăugați unt
După cum se dovedește, uleiul vegetal este bun doar pentru că nu arde nimic pe el.Cu toate acestea, nu va oferi niciodată nuanțe suplimentare de gust și aromă.
Așa că în timp ce prăjiți, adăugați un băț mic de unt.Diferența va fi colosală.
Pastă de tomate
Nu trebuie să uitați nici de acest secret: supa va fi mai gustoasă și de calitate superioară dacă adăugați puțină pastă naturală de roșii la prăjit.
Puteți înlocui componenta cu o roșie mică fără coajă.
Zahăr
Acesta este un mod destul de interesant de a face ceapa mai gustoasă.Ca urmare, calitatea întregului friptură se va îmbunătăți.Înainte de a adăuga morcovi, trebuie să adăugați puțin zahăr la ceapă și să așteptați până se topește.