AcasăMâncareCum să pregătiți corect piureul de cartofi: principalele trucuri dezvăluite

Cum să pregătiți corect piureul de cartofi: principalele trucuri dezvăluite

Piureul de cartofi nu este întotdeauna de calitatea înaltă pe care o așteptăm..

Este posibil să existe bulgări în farfurie, ceea ce va strica întreaga impresie pozitivă..

Uneori, problema poate fi un gust apos.Pentru a evita aceste neajunsuri, trebuie să respectați anumite reguli, explică expertul în gătit al revistei noastre, bucătăreasa Yulia Arkhipova.

Ce 3 puncte importante nu ar trebui să uiți?

Alegeți cartofi cu amidon

Doar aceste soiuri sunt potrivite pentru a face piure de cartofi.În acest caz, garnitura iese aerisită și de înaltă calitate.

Cel mai adesea, soiurile de cartofi cu amidon au o piele aspră, aspră.

Tăierea

Unele gospodine fierb tuberculii întregi, ceea ce este decizia corectă.Dar în acest caz cartofii ar trebui să fie mici și uniformi.

Prin urmare, puteți împărți pur și simplu tuberculii mari în bucăți mai mici.

Uscare

După ce ați fiert cartofii și ați scurs apa, nu opriți imediat focul și scoateți tigaia.Trebuie să-l lași să stea o jumătate de minut pe aragaz.

Acest lucru va elimina tot excesul de umiditate.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Cum să alegeți un mango copt: 5 sfaturi pentru cumpărături reușite

După cum știți, pentru ca mango să ajungă în siguranță la destinație, acesta este cules devreme.Fructele se pot coace în timpul transportului, dar...

Cum să înlocuiți ouăle de pui la copt: cele mai bune opțiuni sunt numite

Diferitele tipuri de coacere sunt puternic asociate cu utilizarea ouălor de pui: poate părea că utilizarea acestui ingredient este obligatorie.. Cu toate acestea,...

Ce să adăugați la cotletele tocate pentru gust și suculent: experții culinari au dezvăluit cele mai bune opțiuni

Există multe moduri de a ajuta la prepararea cotleturilor tocate decente.. Prin urmare, aceste trucuri merită cu siguranță folosite..Expertul culinar al revistei noastre,...

Ce să faci cu căpșunile în septembrie: tăiere, hrănire, îngrijire

În septembrie, căpșunile au nevoie de mai mult decât de tăiere și fertilizare.Vă spunem cum să îngrijiți corect căpșunile la începutul toamnei.Ce să...

Comentarii recente