AcasăMâncareCum să prăjiți peștele cu crustă crocantă: bucătarii experimentați au dezvăluit 3...

Cum să prăjiți peștele cu crustă crocantă: bucătarii experimentați au dezvăluit 3 secrete

Dacă peștele este prăjit de un amator, atunci o crustă de înaltă calitate nu va apărea niciodată pe el: această abilitate este disponibilă numai bucătărilor experimentați..

Costa trebuie să fie frumos colorată, crocantă și subțire..

Datorită acestui fapt, gustul deliciului crește considerabil, a remarcat expertul culinar al revistei noastre, bucătăreasa Yulia Arkhipova.

Ce 3 secrete de crusta le vor ajuta gospodinele?

Uscare

Se știe că peștele trebuie spălat și curățat, ceea ce îl face umed.Un astfel de produs nu poate fi niciodată pregătit corect.Prin urmare, înainte de gătit, peștele trebuie să fie bine uscat.

„Valul de făină”

Este necesar să combinați făina de grâu, condimentele selectate și sare, amestecați și puneți într-o pungă de plastic.În continuare, trimitem bucățile de pește și începem să tremurăm.

Pâinerea rezultată va fi perfectă, rezultând o crustă.

Prăjire

Nu trebuie să puneți niciodată pește într-o tigaie insuficient încălzită cu o cantitate mică de ulei: pur și simplu veți strica produsul.Tigaia trebuie să fie fierbinte, iar stratul de ulei trebuie să aibă cel puțin șapte milimetri.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Cum să alegi carnea potrivită pentru bulion: bucătarii și-au dezvăluit secretele

Deoarece carnea este în majoritatea cazurilor cheia succesului la prepararea bulionului, trebuie să o alegeți corect.. Calitatea bulionului și supei, pentru care va...

Cum să folosiți iarba obișnuită pentru a face solul incredibil de fertil: o metodă despre care mulți nu o cunosc

Acum mulți rezidenți de vară lucrează activ la problema îmbunătățirii calității solului.. Au fost dezvoltate multe metode pentru aceasta, mai ales când vine...

Ce este monilioza și cum să o tratezi: uitați de sfaturile populare

Monilioza afectează nu numai pomii de meri, ci și alți pomi fructiferi.Nu există nicio speranță că înghețurile severe de iarnă vor distruge agentul...

Cum să gătești roșii umplute: un aperitiv proaspăt cu o umplutură originală

De multe ori trebuie să umpleți ardei, dovlecel și uneori chiar dovleac, dar astfel de trucuri se fac rar cu roșii.. Și este...

Comentarii recente