Dacă peștele este prăjit de un amator, atunci o crustă de înaltă calitate nu va apărea niciodată pe el: această abilitate este disponibilă numai bucătărilor experimentați..
Costa trebuie să fie frumos colorată, crocantă și subțire..
Datorită acestui fapt, gustul deliciului crește considerabil, a remarcat expertul culinar al revistei noastre, bucătăreasa Yulia Arkhipova.
Ce 3 secrete de crusta le vor ajuta gospodinele?
Uscare
Se știe că peștele trebuie spălat și curățat, ceea ce îl face umed.Un astfel de produs nu poate fi niciodată pregătit corect.Prin urmare, înainte de gătit, peștele trebuie să fie bine uscat.
„Valul de făină”
Este necesar să combinați făina de grâu, condimentele selectate și sare, amestecați și puneți într-o pungă de plastic.În continuare, trimitem bucățile de pește și începem să tremurăm.
Pâinerea rezultată va fi perfectă, rezultând o crustă.
Prăjire
Nu trebuie să puneți niciodată pește într-o tigaie insuficient încălzită cu o cantitate mică de ulei: pur și simplu veți strica produsul.Tigaia trebuie să fie fierbinte, iar stratul de ulei trebuie să aibă cel puțin șapte milimetri.