Printre alte preparate de iarnă, cea mai răspândită este prepararea castraveților.Se sareaza, se mureaza, se ruleaza individual si cu alte legume..
Fiecare gospodină are câteva rețete preferate.Dar cu siguranță există un loc pe raft pentru această rețetă.
Experta revistei noastre, Yulia Arkhipova, o bucătăreasă și brutar de rangul a patra, ne-a spus cum să murăm castraveții în stil finlandez.
Veți avea nevoie de:
Cum să gătești
1.Castraveții curați trebuie tăiați în medalioane groase.
2.Pentru a pregăti marinada, trebuie să adăugați condimentele conform listei în apă, iar după ce apa fierbe, adăugați oțet.
3.Apoi, adăugați castraveții tăiați la marinada fierbinte și aduceți totul la fiert din nou.Castraveții își pot schimba culoarea, dar trebuie să mențină o structură densă.
4.Piesa de prelucrat se pune în borcane sterilizate împreună cu marinada, borcanele se rulează, se răstoarnă și se acoperă, lăsând în această formă până se răcesc complet.
Când sunt gata, piesele de prelucrat sunt depozitate într-un loc răcoros.