Se obișnuiește să se ruleze castraveți cu frunze de coacăz, hrean, chiar și muștar.Este o gospodină rară care va decide asupra unui astfel de experiment să pună fructe de pădure într-un borcan de castraveți..
Surprinde-ți familia cu castraveți cu coacăze roșii și busuioc..
Experta revistei noastre, Yulia Arkhipova, bucătar și brutar din categoria a patra, ne-a spus cum să gătim.
Veți avea nevoie de:
Cum să gătești
1.Înmuiați castraveții curați în apă rece și tăiați capetele.
2.Puneți pe fundul borcanelor curate frunzele de hrean, cireșe, busuioc și coacăze, boabele de piper, apoi usturoiul, castraveții și deasupra fructelor de pădure și mărarul.
3.Pentru a pregăti saramura, adăugați zahăr și sare în apă și aduceți-o la fiert, apoi umpleți borcanele și acoperiți cu capace.
4.Sterilizați piesele de prelucrat timp de 5-10 minute într-o cratiță cu apă clocotită și rulați capacele.
Se rastoarna si dupa ce s-au racit, se scot castravetii pentru depozitare.