AcasăMâncareCum să murați castraveții cu coacăze roșii și busuioc: păstrați rețeta

Cum să murați castraveții cu coacăze roșii și busuioc: păstrați rețeta

Se obișnuiește să se ruleze castraveți cu frunze de coacăz, hrean, chiar și muștar.Este o gospodină rară care va decide asupra unui astfel de experiment să pună fructe de pădure într-un borcan de castraveți..

Surprinde-ți familia cu castraveți cu coacăze roșii și busuioc..

Experta revistei noastre, Yulia Arkhipova, bucătar și brutar din categoria a patra, ne-a spus cum să gătim.

Veți avea nevoie de:

  • castraveți 1 kg.
  • coacăze (roșii) 150-180 gr.
  • busuioc (frunze) 3 buc.
  • piper negru 3 mazăre.
  • mărar (umbrelă) 1 creangă.
  • hrean 1/3 foaie.
  • coacaze (frunze) 2 buc.
  • cireș (frunze) 1 buc.
  • apa 1 litru.
  • zahăr 2 linguri.l.
  • usturoi 2-3 catei.
  • sare 2 linguri.l.
  • Cum să gătești

    1.Înmuiați castraveții curați în apă rece și tăiați capetele.

    2.Puneți pe fundul borcanelor curate frunzele de hrean, cireșe, busuioc și coacăze, boabele de piper, apoi usturoiul, castraveții și deasupra fructelor de pădure și mărarul.

    3.Pentru a pregăti saramura, adăugați zahăr și sare în apă și aduceți-o la fiert, apoi umpleți borcanele și acoperiți cu capace.

    4.Sterilizați piesele de prelucrat timp de 5-10 minute într-o cratiță cu apă clocotită și rulați capacele.

    Se rastoarna si dupa ce s-au racit, se scot castravetii pentru depozitare.

    Andreea Dumitrescu
    Andreea Dumitrescu
    Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Cele mai populare

    Cum să depozitați corect usturoiul: grădinarii experimentați au enumerat condițiile importante.

    După ce recoltarea usturoiului este finalizată, este necesar să se asigure produsului condițiile corecte de stocare. Acest lucru vă va garanta că vă...

    Poți să scapi de mirosul de șoareci din casă: un mod eficient – locuitorii dacha îl vor adora.

    Odată cu venirea frigului rozătoarele se grăbesc să se apropie de case și dependințe în speranța că vor găsi ceva cu care să...

    Dacă paturile trebuie să fie săpate din nou toamna: o veste excelentă, dar nu pentru toți legumicultorii.

    Una dintre eternele conflicte dintre daci și legumicultori este dacă trebuie sau nu săpate din nou paturile toamna, după recoltare. Merită să pierzi...

    Cum să stoarceți până la ultima picătură de nectar dintr-o lămâie: acest truc este folosit de barmani.

    Sucul de lămâie este unul dintre cele mai răspândite ingrediente în bucătărie, cu aroma sa strălucitoare și numeroase caracteristici benefice. Cu toate acestea,...

    Comentarii recente