Diferitele tipuri de coacere sunt puternic asociate cu utilizarea ouălor de pui: poate părea că utilizarea acestui ingredient este obligatorie..
Cu toate acestea, există multe exemple de preparare a produselor de panificație decente fără ouă..
Prin urmare, bucătarul Yulia Arkhipova, expertul revistei noastre pe probleme culinare, a dezvăluit secretele pregătirii produselor de panificație fără ouă.
Ce poate înlocui produsul?
Opțiuni de post
Merită să înveți de la cofetarii vegani: ei creează adevărate capodopere culinare fără a folosi ouă sau alte produse de origine animală.
Ei folosesc semințe de in și chia.De asemenea, puteți lua în considerare utilizarea unei banane coapte.De asemenea, sosul de mere vă va ajuta să evitați ouăle.
Brânza moale de tofu este, de asemenea, o opțiune excelentă pentru înlocuirea ouălor de Post.
Alte produse de origine animală
Poti face produse de copt fara oua daca folosesti iaurt natural fara aditivi.De asemenea, puteți încerca să introduceți lapte condensat de înaltă calitate la care s-a adăugat zahăr.
Apropo, componentele pot fi combinate între ele.