Cartofii sunt considerați a fi un ingredient indispensabil în borș.
De fapt, există o alternativă la celebrul membru al familiei nightshade.
Există o legumă care dă supei un aspect mai apetisant.
Borșul capătă o aromă mai strălucitoare și devine fraged.
Iar felul de mâncare se dovedește a fi mai util dacă înlocuiești cartofii cu o altă legumă.
Care dintre ele? La această întrebare a răspuns Iulia Arkhipova, un expert în domeniul bucătăriei, bucătar, brutar din categoria a patra a ediției online Belnovosti.
O alternativă ideală la cartofi în borș
Atunci când gătiți borș, expertul recomandă înlocuirea cartofilor cu igname.
Această componentă va da supei o ușoară aromă dulceagă.
În plus, consistența borșului va fi perfectă.
Un alt avantaj al ignamelor față de cartofi este că au mai mulți nutrienți.
De asemenea, are un indice glicemic mai scăzut.
Apropo, puteți înlocui cartofii în borș nu numai cu igname, ci și cu conopidă.O altă alternativă gustoasă și sănătoasă la noptieră este fasolea.
Anterior, gurmanzii au fost informați despre trei trucuri care fac borșul rubiniu.