Pentru o serie de feluri de mâncare, sfecla este ingredientul principal, deoarece aspectul felului de mâncare finit și plăcerea gastronomică depind de culoarea și gustul acestuia..
Sfecla se servește de obicei fiartă.Și ca să nu se dovedească palidă și lipsită de gust, gospodinele folosesc diverse trucuri..
Experta revistei noastre, Iulia Arkhipova, un bucătar și brutar de clasa a patra, ne-a spus cum să gătim sfeclă delicioasă.
Pe lângă faptul că sfecla este gătită fără coajă, trebuie să știți despre trucuri culinare care vor îmbunătăți toți principalii indicatori ai legumei finite.
Ce să folosiți când gătiți
Sfecla va rămâne strălucitoare chiar și după o gătire lungă dacă folosiți muștar.
In plus, mustarul confera radacinii o aroma deosebita, iar gustul devine mai intens.
Cum să acționezi
Este suficient să adăugați 1 linguriță de muștar (nu boabe) într-o cratiță cu apă.Pudra de mustar se poate folosi cu acelasi succes.
Amestecați și gătiți legumele până când sunt fierte.
Aceste sfeclă vor fi un adevărat decor pentru orice salată.