Piureul de cartofi nu iese așa cum am planificat de fiecare dată.
De aceea, merită să vă familiarizați cu tehnicile de bază care vă vor permite garniturii să devină și mai bune.
Chef Yulia Arkhipova, expertul culinar al revistei noastre, vorbește despre ceea ce ne-ar putea fi de folos în acest caz.
Ce secrete merită cunoscute?
Nu gătiți cartofii în cantități mari de apă
Dacă nu doriți ca piureul finit să aibă un postgust apos, trebuie să adăugați o cantitate mică de apă.Trebuie doar să acopere tuberculii.
Ulei
Pentru a face cartofii puțin mai gustoși și mai bogați, adăugați puțin ulei vegetal în timpul gătirii.Îl poți înlocui cu o bucată mică de unt.
Acest lucru va accelera și procesul de gătit.
Sare
Piureul poate fi lipsit de gust dacă uitați să adăugați sare chiar în timpul procesului de gătire.Dacă adăugați componenta la cartofii deja pregătiți, acest lucru nu va îmbunătăți situația.
Verde
Pentru a face piureul mai aromat, trebuie doar să adăugați ierburi în timpul procesului de gătire.Este suficient să introduceți tulpini obișnuite în timpul procesului de gătit pentru o aromă decentă.