Chiar dacă nu vă străduiți foarte mult când pregătiți supa de ciuperci, felul de mâncare va fi totuși excelent..
Dacă folosiți trucuri dovedite, atunci supa de bază va deveni o adevărată capodopera culinară..
Chef Yulia Arkhipova, experta culinară a revistei noastre, a vorbit despre secretele care vă vor permite să pregătiți cea mai delicioasă supă de ciuperci.
Ce sunt ei?
Unt
Acest produs alimentar va face supa de ciuperci mai bogată, mai fragedă și mai aromată.Dar trebuie să utilizați corect ingredientul.
Cel mai bine este să topești un baton de unt în timp ce prăjiți ciupercile.
Absența aproape completă a condimentelor
Acest fel de mâncare are propria sa aromă și gust deosebit, care nu trebuie copleșit cu condimente.Va fi suficient doar să sărați supa și să adăugați puțin piper negru.
Prăjirea legumelor
Morcovii și ceapa trebuie, de asemenea, prăjite înainte de a fi adăugate în supă.În acest caz, supa se va dovedi foarte bogată.
Pudră de ciuperci
De asemenea, merită să măcinați câteva ciuperci uscate folosind un mojar și să adăugați pulberea rezultată în vas.Aroma supei va fi pur și simplu de neuitat.