În ciuda faptului că borșul conține diverse componente în cantități mari, acest lucru nu împiedică supa să devină surprinzător de mediocră uneori.
Prin urmare, ar trebui să aveți întotdeauna în vedere opțiunile importante pentru îmbunătățirea gustului unui anumit fel de mâncare..
Cook Yulia Arkhipova, expertă în domeniul gătitului pentru revista noastră, a vorbit despre ce trucuri te vor ajuta să obții ceea ce îți dorești.
Cum să îmbunătățești gustul borșului?
Lucrați bulionul
După cum se dovedește, partea cea mai grea este să faci un bulion decent.În acest caz, borșul în sine se dovedește bogat și aromat.
Prin urmare, bucătarii cu experiență folosesc adesea diferite tipuri de carne pentru a îmbunătăți calitatea borșului.
Minimum cartofi
Mulți oameni adaugă prea mulți cartofi, uitând că acest lucru „înfunda” gustul.Prin urmare, încercați să introduceți mai puțini cartofi.
Nu uitați de verdeață
Acest adaos va face supa incredibil de apetisantă.Puteți adăuga verdeață clasică – pătrunjel, mărar, ceapă verde.
Salo
Acesta este cel mai important plus care va face borșul perfect.Produsul se zdrobește împreună cu căței de usturoi folosind un mojar și se adaugă borșului gata preparat.