AcasăPlanteCum să hrănești sfecla în septembrie: un remediu salvator - pulpa rădăcinilor...

Cum să hrănești sfecla în septembrie: un remediu salvator – pulpa rădăcinilor va fi suculentă

La începutul toamnei, mulți locuitori de vară continuă să cultive sfeclă.Vorbim despre soiurile cu maturare târzie ale acestei culturi de grădină..

Recoltarea unor astfel de culturi de rădăcină va avea loc cel mai probabil la sfârșitul lunii septembrie și începutul lunii octombrie..

Între timp, proprietarii de parcele suburbane au posibilitatea de a aduce o contribuție finală la îmbunătățirea calității recoltei viitoare.

Vorbim despre utilizarea unui produs datorită căruia pulpa de sfeclă va dobândi suculenta și un gust strălucitor.

În plus, legumele rădăcinoase vor deveni și mai benefice pentru organismul uman.

Deci, ce hrănire din septembrie poate fi numită ideală pentru sfeclă? La această întrebare a răspuns expertul revistei noastre, agronom și designer de peisaj Anastasia Kovrizhnykh.

Cum se prepară superaliment pentru sfeclă

Umpleți un butoi de 100 de litri cu apă plată.Adăugați un pachet de humat de potasiu în lichid.

Acest produs este o sursă de câteva microelemente importante pentru sfeclă.

În primul rând, vorbim, desigur, despre potasiu.De asemenea, merită remarcat faptul că îngrășământul este o sursă de calciu, fier, sulf și alte componente.

Și este bine dacă produsul folosit este îmbogățit cu iod.

Soluția preparată trebuie turnată într-o cutie de apă.De asemenea, trebuie să adăugați cretă de furaj acolo: un borcan de 0,5 litri este suficient pentru 10 litri de soluție de humat de potasiu.

Produsul rezultat trebuie aplicat pe sol din patul de sfeclă.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Cum să depozitați corect usturoiul: grădinarii experimentați au enumerat condițiile importante.

După ce recoltarea usturoiului este finalizată, este necesar să se asigure produsului condițiile corecte de stocare. Acest lucru vă va garanta că vă...

Poți să scapi de mirosul de șoareci din casă: un mod eficient – locuitorii dacha îl vor adora.

Odată cu venirea frigului rozătoarele se grăbesc să se apropie de case și dependințe în speranța că vor găsi ceva cu care să...

Dacă paturile trebuie să fie săpate din nou toamna: o veste excelentă, dar nu pentru toți legumicultorii.

Una dintre eternele conflicte dintre daci și legumicultori este dacă trebuie sau nu săpate din nou paturile toamna, după recoltare. Merită să pierzi...

Cum să stoarceți până la ultima picătură de nectar dintr-o lămâie: acest truc este folosit de barmani.

Sucul de lămâie este unul dintre cele mai răspândite ingrediente în bucătărie, cu aroma sa strălucitoare și numeroase caracteristici benefice. Cu toate acestea,...

Comentarii recente