AcasăMâncareCum să gătești zrazy cu umplutură de brânză: după ele nu veți...

Cum să gătești zrazy cu umplutură de brânză: după ele nu veți mai găti cotlete obișnuite

Chiar și cel mai delicios fel de mâncare se plictisește după un timp și devine ceva obișnuit.

Ce să faceți dacă v-ați plictisit de cotletele preferate făcute în casă? Urmați sfatul expertului ediției online a BelNovosti, bucătarul Yulia Arkhipova, și gătiți zrazy cu brânză.După aceea nu veți mai dori nimic altceva.

Cum se prepară umplutura

Pentru a pregăti umplutura veți avea nevoie de brânză tare și ouă fierte tari, ambele trebuind să fie mărunțite cu o răzătoare grosieră.

Se adaugă ierburi fin tocate și puțin unt moale, sare și piper negru după gust.

Mod de preparare a cărnii tocate

Umplutura pentru zrazas se face dintr-un amestec de mai multe tipuri de carne – poate fi de porc și vită sau de porc și pui.De asemenea, se adaugă o bucată de pâine înmuiată în apă și stoarsă de excesul de umiditate, precum și ceapă și usturoi tocate.

Se condimentează carnea tocată pentru zacuscă cu piper și alte condimente (după gust), nu uitați să adăugați sare, apoi se amestecă până se omogenizează.

Pregătirea zrazelor

Înainte de a da formă zrazelor, umeziți-vă puțin mâinile cu apă pentru ca tocătura să nu se lipească de ele.Se ia aproximativ o lingură de carne tocată, se dă forma unei plăcinte, se pune o linguriță de umplutură în centru și se acoperă cu un alt strat de carne tocată.

Se prăjesc cotletele formate în ulei vegetal încins într-o tigaie adâncă, pe ambele părți, până se rumenesc.

Puteți, de asemenea, să coaceți zrazy în cuptor la 200 de grade timp de 35-40 de minute.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

V-ați săturat de varza umplută? Pregătiți chebureks de varză – o variantă neobișnuită a felului de mâncare popular

Se pare că este foarte posibil să faci chebureks fără aluat. Vorbim despre un fel de mâncare numit chebureki cu varză. Felul de...

Hezbollah și IDF își intensifică atacurile de trecere a frontierei dintre Israel și Liban

Spitalelor din nordul Israelului li s-a cerut să mute pacienții în adăposturi din cauza intensificării atacurilor transfrontaliere cu rachete dinspre Liban, potrivit relatărilor mass-media...

Iranul îi urmărește probabil îndeaproape pe houthiști, care au folosit o rachetă balistică pentru a testa apărarea israeliană

Șeful Biroului Federal de Poliție Criminală (BKA) din Germania, Holger Münch, a îndemnat procurorii și platformele online să ia măsuri mai agresive în combaterea...

Israelul mandatează biroul Al Jazeera din Cisiordania să se închidă timp de 45 de zile

La începutul zilei de duminică, armata israeliană a afirmat că a atacat ținte ale Hezbollah în sudul Libanului, în timp ce miliția Hezbollah a...

Comentarii recente