Deși există încă o oportunitate de a vă bucura de vinete delicioase și de înaltă calitate la un preț accesibil, merită să profitați de acestea..
Mâncărurile preparate folosind aceste produse sunt întotdeauna o plăcere de a servi..
Prin urmare, merită să cunoașteți câteva secrete care vă vor permite să gătiți vinete perfecte, spune expertul culinar al revistei noastre, bucătăreasa Yulia Arkhipova.
Care sunt aceste secrete?
Sarea nu mai este necesară
Dacă vorbim de vinete de calitate, atunci nu mai au problema amărăciunii.Acest gust este caracteristic doar legumelor foarte miniaturale dintr-o varietate specială.
Prin urmare, nu trebuie să vă pierdeți timpul în această etapă pregătitoare.
Cuptor
Multora le plac vinetele prajite, dar la cuptor ies si mai gustoase si de inalta calitate.Cel mai bine este să coaceți întregul produs în cuptor, tăindu-l în două jumătăți.
Amidon cu făină
Ambele componente trebuie luate în părți egale și folosite ca pâine.Aceste vinete nu absorb prea mult ulei și sunt gustoase și crocante.