Se poate prepara un alt fel de mâncare spectaculos din vinete.Datorită setului de ingrediente, arată nu numai apetisant, ci și impresionant..
Și brânza de vaci și brânza sunt folosite ca umplutură..
Experta revistei noastre, Iulia Arkhipova, un bucătar și brutar de clasa a patra, ne-a spus cum să gătim.
Veți avea nevoie de:
Cum să gătești
1.Vinetele curate se taie in jumatati, se fierb 10 minute in apa cu sare si se lasa la racit.
2.Pentru a pregăti umplutura, zdrobiți brânza de vaci cu o furculiță și amestecați cu brânză rasă și ou.
3.Usturoiul trecut printr-o presă, ierburile și ierburile tocate și sare se adaugă la amestecul finit.
4.Apoi ingredientele sunt amestecate și umplutura finită este acoperită cu iaurt.
5.Trebuie să îndepărtați cu grijă pulpa de vinete fără a deteriora pielea, să le tăiați cubulețe, să le amestecați cu umplutura și să le puneți înapoi.
Se presară totul deasupra cu brânză rasă și se coace 20 de minute în cuptorul preîncălzit la 180 de grade.Poftă bună!