Venetele pot fi considerate cu ușurință unul dintre cele mai delicioase alimente, așa că nu își vor pierde niciodată popularitatea și relevanța..
Cu toate acestea, nu orice gospodină este capabilă să prezinte un fel de mâncare de calitate decentă..
Prin urmare, expertul culinar al revistei noastre, bucătăreasa Yulia Arkhipova, vă sfătuiește să ascultați principalele trucuri.
Ce sunt ei?
Pâine de înaltă calitate
Principala „plângere” despre vinete este că acestea absorb uleiul prea activ.Drept urmare, în loc de alimente sănătoase și ușoare, obținem alimente grase și grele.
Pentru a face față problemei, trebuie doar să utilizați o pâine de înaltă calitate.
Pentru a face acest lucru, se recomandă să amestecați amidonul de cartofi cu făină obișnuită în cantități egale.
Merită să folosiți pâine în cantitate suficientă.
Evitați prăjirea
Această metodă de gătit este potrivită pentru multe alimente, dar vinetele sunt o excepție.Datorită prăjirii adânci, legumele devin moi și fără gust.
Grătar
Dar această metodă de a găti vinetele este ideală: se dovedesc gustoase și de înaltă calitate.De asemenea, grătarul ajută la păstrarea texturii legumelor.