AcasăMâncareCum să gătești vinete delicios: principalele trucuri au fost dezvăluite

Cum să gătești vinete delicios: principalele trucuri au fost dezvăluite

Venetele pot fi considerate cu ușurință unul dintre cele mai delicioase alimente, așa că nu își vor pierde niciodată popularitatea și relevanța..

Cu toate acestea, nu orice gospodină este capabilă să prezinte un fel de mâncare de calitate decentă..

Prin urmare, expertul culinar al revistei noastre, bucătăreasa Yulia Arkhipova, vă sfătuiește să ascultați principalele trucuri.

Ce sunt ei?

Pâine de înaltă calitate

Principala „plângere” despre vinete este că acestea absorb uleiul prea activ.Drept urmare, în loc de alimente sănătoase și ușoare, obținem alimente grase și grele.

Pentru a face față problemei, trebuie doar să utilizați o pâine de înaltă calitate.

Pentru a face acest lucru, se recomandă să amestecați amidonul de cartofi cu făină obișnuită în cantități egale.

Merită să folosiți pâine în cantitate suficientă.

Evitați prăjirea

Această metodă de gătit este potrivită pentru multe alimente, dar vinetele sunt o excepție.Datorită prăjirii adânci, legumele devin moi și fără gust.

Grătar

Dar această metodă de a găti vinetele este ideală: se dovedesc gustoase și de înaltă calitate.De asemenea, grătarul ajută la păstrarea texturii legumelor.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Ce este monilioza și cum să o tratezi: uitați de sfaturile populare

Monilioza afectează nu numai pomii de meri, ci și alți pomi fructiferi.Nu există nicio speranță că înghețurile severe de iarnă vor distruge agentul...

Cum să gătești roșii umplute: un aperitiv proaspăt cu o umplutură originală

De multe ori trebuie să umpleți ardei, dovlecel și uneori chiar dovleac, dar astfel de trucuri se fac rar cu roșii.. Și este...

Ce trebuie să faceți pentru a preveni închiderea la culoare a cartofilor pentru hash browns: secrete culinare

Clătitele fierbinți cu cartofi nu ar trebui să fie verzi-albastru, ci aurii, dar mai des se întâmplă contrariul.. Acest lucru se întâmplă deoarece...

Furnicilor nu le place această plantă: vor pleca într-o zi – sfaturi pentru locuitorii de vară

Să ține furnicile departe de grădina ta este mai ușor decât pare..Vă spunem cum să faceți furnicile să părăsească zona dvs.Cum să scapi...

Comentarii recente