Mulți oameni au auzit că terciul de porumb este un fel de mâncare foarte interesant care poate diversifica dieta..
Acest fel de mâncare poate fi numit și foarte sănătos..
În plus, prepararea terciului de porumb de o calitate decentă nu va fi dificilă, spune bucătarul Yulia Arkhipova, expertul în gătit al revistei noastre.
Cum se prepară acest fel de mâncare
Lista ingredientelor
– două linguri de mămăligă (granule de porumb);
– un pahar cu apa;
– câteva linguri de miere;
– optional scortisoara, nucsoara, seminte de susan, stafide;
– un praf de sare.
Procesul de gatire
Avantajul acestui terci este că orice aditiv este potrivit pentru el – fructe confiate, stafide, condimente, semințe.Acest lucru va face doar terciul mai gustos și mai hrănitor.
Mai întâi trebuie să puneți un pahar cu apă și un praf de sare în recipientul de gătit.Apoi așteptăm să fiarbă lichidul.
Apoi adauga mamaliga.
Este important să rețineți că acest terci are nevoie de atenția dvs.: în caz contrar, cocoloașele nu pot fi evitate.Este convenabil să folosiți un tel de patiserie.
In continuare, gatim pana ajunge la consistenta care ne place.Opriți focul, adăugați miere.În această etapă, adăugați ingredientele pe care le-ați ales.
Dacă vorbim de fructe confiate și stafide, atunci acestea sunt mai întâi la înmuiat.Dacă decideți să adăugați nuci, ar trebui să le tăiați mai întâi.