Orezul este un bob universal pentru că pe baza lui poți pregăti o mulțime de feluri de mâncare..
Unul dintre cele mai utile este terciul..
Poate fi preparat cu diverși aditivi.De exemplu, puteți încerca o rețetă cu fructe pentru a vă satura corpul cu vitamine, spune expertul culinar al revistei noastre, bucătăreasa Yulia Arkhipova.
Cum să gătești terci de orez cu măr?
Lista ingredientelor
– doua linguri mari de orez;
– un pahar de lapte cu conținut mediu de grăsimi;
– o lingura mare de zahar si putina sare;
– mar mediu;
– o bucată de unt.
Procesul de gatire
Mai întâi trebuie să spălăm cantitatea mică de orez de care avem nevoie pentru a pregăti vasul.Apoi adăugați cantitatea necesară de lapte în recipientul de gătit.
Este mai bine să introduceți sare și zahăr chiar de la început.
După aceea, așteptați până fierbe și adăugați orezul.După ce laptele fierbe din nou, acoperiți recipientul de gătit cu un capac și reduceți căldura.
Spălați merele, îndepărtați semințele și tăiați-le în bucăți.
Cu cinci minute înainte de pregătire, adăugați merele.Felul de mâncare trebuie servit cu unt.