Pe vremuri se pregătea supă de varză nu numai pentru că nu știau să facă altceva.În primul rând, a fost gustos, în al doilea rând, sănătos și în al treilea rând, accesibil și simplu..
Astăzi, gospodinele pot pregăti supă piure din orice legumă – dacă ar avea un blender.Dar pot apărea întrebări legate de supa de varză..
Experta revistei noastre, Iulia Arkhipova, bucătar și brutar din categoria a patra, ne-a spus cum să gătim supă de varză adevărată.
Veți avea nevoie de:
Cum să gătești
1.Puneti 2,5 litri de apa intr-o cratita si puneti la fiert carnea.
2.Tăiați ceapa și morcovii și le prăjiți într-o tigaie în ulei vegetal.
3.Apoi, adăugați roșiile tăiate cubulețe în tigaie.
4.Cand carnea este gata se adauga cartofi intregi curatati (2 bucati) si varza.Se crede că varza murată este folosită pentru rețeta clasică.
Tăiați cartofii rămași în cuburi și adăugați în tigaie la 20 de minute după ce ați adăugat varza.
5.După 20 de minute, punem prăjeala în tigaie și scoatem cartofii întregi fierți, îi pasăm într-un piure și apoi îi punem înapoi în tigaie.
6.Adăugați ierburi și usturoi, sare și mirodenii, aduceți la fierbere, opriți, lăsați să fiarbă și serviți.Poftă bună!