AcasăMâncareCum să gătești supă de varză adevărată: o rețetă veche

Cum să gătești supă de varză adevărată: o rețetă veche

Pe vremuri se pregătea supă de varză nu numai pentru că nu știau să facă altceva.În primul rând, a fost gustos, în al doilea rând, sănătos și în al treilea rând, accesibil și simplu..

Astăzi, gospodinele pot pregăti supă piure din orice legumă – dacă ar avea un blender.Dar pot apărea întrebări legate de supa de varză..

Experta revistei noastre, Iulia Arkhipova, bucătar și brutar din categoria a patra, ne-a spus cum să gătim supă de varză adevărată.

Veți avea nevoie de:

  • carne de vită 500 gr.
  • cartofi 5 buc.
  • ceapa 2 buc.
  • morcovi 2 buc.
  • roșii 3 buc.
  • usturoi 5 catei.
  • varza 300 gr.
  • sare, condimente și ierburi după gust.
  • Cum să gătești

    1.Puneti 2,5 litri de apa intr-o cratita si puneti la fiert carnea.

    2.Tăiați ceapa și morcovii și le prăjiți într-o tigaie în ulei vegetal.

    3.Apoi, adăugați roșiile tăiate cubulețe în tigaie.

    4.Cand carnea este gata se adauga cartofi intregi curatati (2 bucati) si varza.Se crede că varza murată este folosită pentru rețeta clasică.

    Tăiați cartofii rămași în cuburi și adăugați în tigaie la 20 de minute după ce ați adăugat varza.

    5.După 20 de minute, punem prăjeala în tigaie și scoatem cartofii întregi fierți, îi pasăm într-un piure și apoi îi punem înapoi în tigaie.

    6.Adăugați ierburi și usturoi, sare și mirodenii, aduceți la fierbere, opriți, lăsați să fiarbă și serviți.Poftă bună!

    Andreea Dumitrescu
    Andreea Dumitrescu
    Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Cele mai populare

    Cum să depozitați corect usturoiul: grădinarii experimentați au enumerat condițiile importante.

    După ce recoltarea usturoiului este finalizată, este necesar să se asigure produsului condițiile corecte de stocare. Acest lucru vă va garanta că vă...

    Poți să scapi de mirosul de șoareci din casă: un mod eficient – locuitorii dacha îl vor adora.

    Odată cu venirea frigului rozătoarele se grăbesc să se apropie de case și dependințe în speranța că vor găsi ceva cu care să...

    Dacă paturile trebuie să fie săpate din nou toamna: o veste excelentă, dar nu pentru toți legumicultorii.

    Una dintre eternele conflicte dintre daci și legumicultori este dacă trebuie sau nu săpate din nou paturile toamna, după recoltare. Merită să pierzi...

    Cum să stoarceți până la ultima picătură de nectar dintr-o lămâie: acest truc este folosit de barmani.

    Sucul de lămâie este unul dintre cele mai răspândite ingrediente în bucătărie, cu aroma sa strălucitoare și numeroase caracteristici benefice. Cu toate acestea,...

    Comentarii recente