AcasăMâncareCum să gătești șampioane în georgiană: un aperitiv foarte sățios

Cum să gătești șampioane în georgiană: un aperitiv foarte sățios

De obicei bucătăria caucaziană constă din carne, pasăre și legume.Ciupercile în georgiană nu sunt atât de comune..

Șampioanele georgiene se dovedesc a fi foarte sățioase și, după o astfel de gustare, nu veți dori să vă gândiți la mâncare mult timp..

Experta revistei noastre, Iulia Arkhipova, un bucătar și brutar de clasa a patra, ne-a spus cum să gătim.

Veți avea nevoie de:

  • șampioane – 400 gr.
  • ceapa – 2 buc.
  • piper si sare dupa gust.
  • usturoi – 1-2 catei.
  • smântână (15%) – 2 linguri.eu
  • brânză – 150 gr.
  • ierburi aromatice – 1 linguriță.eu
  • ierburi după gust și ulei vegetal.
  • Cum să gătești

    1.Champignons sunt de dimensiuni medii.Se spala si se taie in doua jumatati.

    2.Ceapa decojită trebuie tăiată în patru părți și tăiată în bucăți medii, apoi se prăjește într-o tigaie cu ulei vegetal la foc mare timp de 5-6 minute.

    3.Cand este gata se adauga ciupercile si se prajesc inca 10-12 minute la foc iute.

    4.Se adauga condimentele, usturoiul tocat, se amesteca, se ia de pe foc si se pune intr-o tava de copt.

    5.Amestecați smântâna, brânza rasă, ierburile și turnați uniform acest sos peste ciuperci.

    Preîncălziți cuptorul la 200 de grade Celsius și coaceți timp de 15 minute.Cand este gata, se presara cu ierburi tocate si se serveste.Poftă bună!

    Andreea Dumitrescu
    Andreea Dumitrescu
    Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Cele mai populare

    Cum să depozitați corect usturoiul: grădinarii experimentați au enumerat condițiile importante.

    După ce recoltarea usturoiului este finalizată, este necesar să se asigure produsului condițiile corecte de stocare. Acest lucru vă va garanta că vă...

    Poți să scapi de mirosul de șoareci din casă: un mod eficient – locuitorii dacha îl vor adora.

    Odată cu venirea frigului rozătoarele se grăbesc să se apropie de case și dependințe în speranța că vor găsi ceva cu care să...

    Dacă paturile trebuie să fie săpate din nou toamna: o veste excelentă, dar nu pentru toți legumicultorii.

    Una dintre eternele conflicte dintre daci și legumicultori este dacă trebuie sau nu săpate din nou paturile toamna, după recoltare. Merită să pierzi...

    Cum să stoarceți până la ultima picătură de nectar dintr-o lămâie: acest truc este folosit de barmani.

    Sucul de lămâie este unul dintre cele mai răspândite ingrediente în bucătărie, cu aroma sa strălucitoare și numeroase caracteristici benefice. Cu toate acestea,...

    Comentarii recente