AcasăMâncareCum să gătești roșii umplute: un aperitiv proaspăt cu o umplutură originală

Cum să gătești roșii umplute: un aperitiv proaspăt cu o umplutură originală

De multe ori trebuie să umpleți ardei, dovlecel și uneori chiar dovleac, dar astfel de trucuri se fac rar cu roșii..

Și este complet în zadar, pentru că rezultatul este o gustare proaspătă și foarte hrănitoare, umplută cu brânză de vaci, brânză feta și ierburi..

Experta revistei noastre, Iulia Arkhipova, un bucătar și brutar de clasa a patra, ne-a spus cum să gătim.

Veți avea nevoie de:

  • roșii – 5 buc.
  • brânză de vaci – 200 gr.
  • brânză feta – 150 gr.
  • usturoi – 2 catei.
  • smântână – 2 linguri.eu
  • măsline, ierburi și condimente după gust.
  • Cum să gătești

    1.Pentru roșii curate, trebuie să tăiați vârfurile pentru a obține o bază plată, precum și locul unde se atașează tulpina.

    2.Apoi, printr-o gaură făcută la baza tulpinii, trebuie să folosiți o linguriță pentru a selecta semințele și miezul astfel încât să rămână doar pereții goli ai fructului.

    3.Pregătiți umplutura: pentru a face acest lucru, trebuie să treceți usturoiul printr-o presă, să tăiați fin ierburile, să tăiați măslinele, să amestecați împreună smântâna, brânza de vaci și brânza feta, apoi amestecați toate ingredientele.

    4.Adăugați condimente și sare în masa rezultată după gust, amestecați bine și umpleți roșiile.

    Deasupra aperitivului il puteti orna cu jumatati de masline sau stropiti cu ierburi tocate.Poftă bună!

    Andreea Dumitrescu
    Andreea Dumitrescu
    Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Cele mai populare

    Cum să depozitați corect usturoiul: grădinarii experimentați au enumerat condițiile importante.

    După ce recoltarea usturoiului este finalizată, este necesar să se asigure produsului condițiile corecte de stocare. Acest lucru vă va garanta că vă...

    Poți să scapi de mirosul de șoareci din casă: un mod eficient – locuitorii dacha îl vor adora.

    Odată cu venirea frigului rozătoarele se grăbesc să se apropie de case și dependințe în speranța că vor găsi ceva cu care să...

    Dacă paturile trebuie să fie săpate din nou toamna: o veste excelentă, dar nu pentru toți legumicultorii.

    Una dintre eternele conflicte dintre daci și legumicultori este dacă trebuie sau nu săpate din nou paturile toamna, după recoltare. Merită să pierzi...

    Cum să stoarceți până la ultima picătură de nectar dintr-o lămâie: acest truc este folosit de barmani.

    Sucul de lămâie este unul dintre cele mai răspândite ingrediente în bucătărie, cu aroma sa strălucitoare și numeroase caracteristici benefice. Cu toate acestea,...

    Comentarii recente