De multe ori trebuie să umpleți ardei, dovlecel și uneori chiar dovleac, dar astfel de trucuri se fac rar cu roșii..
Și este complet în zadar, pentru că rezultatul este o gustare proaspătă și foarte hrănitoare, umplută cu brânză de vaci, brânză feta și ierburi..
Experta revistei noastre, Iulia Arkhipova, un bucătar și brutar de clasa a patra, ne-a spus cum să gătim.
Veți avea nevoie de:
Cum să gătești
1.Pentru roșii curate, trebuie să tăiați vârfurile pentru a obține o bază plată, precum și locul unde se atașează tulpina.
2.Apoi, printr-o gaură făcută la baza tulpinii, trebuie să folosiți o linguriță pentru a selecta semințele și miezul astfel încât să rămână doar pereții goli ai fructului.
3.Pregătiți umplutura: pentru a face acest lucru, trebuie să treceți usturoiul printr-o presă, să tăiați fin ierburile, să tăiați măslinele, să amestecați împreună smântâna, brânza de vaci și brânza feta, apoi amestecați toate ingredientele.
4.Adăugați condimente și sare în masa rezultată după gust, amestecați bine și umpleți roșiile.
Deasupra aperitivului il puteti orna cu jumatati de masline sau stropiti cu ierburi tocate.Poftă bună!