Se pare că nu aveți nevoie de apă pentru a face o garnitură de paste..
O expertă din publicația rețelei BelNovosti, bucătăreasa Iulia Arkhipova, a împărtășit o metodă cu adevărat inovatoare, care sfătuiește combinarea procesului de gătire a pastelor cu pregătirea primului fel.
Cum să gătești pastele fără apă
Așezați carnea (bulion de pui) pe aragaz pentru a se găti.După ce apa fierbe, îndepărtați orice spumă care s-a format la suprafață și apoi adăugați pastele înăuntru.
Ca urmare, garnitura nu va fi gătită în apă „goală”, ci într-un bulion cu condimente și le va absorbi aromele.
Acesta este răspunsul pentru care pastele gătite în acest fel se dovedesc a fi de câteva ori mai gustoase și mai aromate.
Cand pastele sunt gata, scoate-le din tigaie folosind o lingura cu fanta.
Ce să faci cu primul curs? Este simplu – continuă să gătești adăugând ingredientele rămase pentru supă în tigaie.Apropo, va ieși și mai groasă și mai bogată decât de obicei datorită amidonului eliberat în timpul procesului de gătire a pastelor.