AcasăMâncareCum să gătești pastele fără apă: este și mai gustoasă - încearcă

Cum să gătești pastele fără apă: este și mai gustoasă – încearcă

Se pare că nu aveți nevoie de apă pentru a face o garnitură de paste..

O expertă din publicația rețelei BelNovosti, bucătăreasa Iulia Arkhipova, a împărtășit o metodă cu adevărat inovatoare, care sfătuiește combinarea procesului de gătire a pastelor cu pregătirea primului fel.

Cum să gătești pastele fără apă

Așezați carnea (bulion de pui) pe aragaz pentru a se găti.După ce apa fierbe, îndepărtați orice spumă care s-a format la suprafață și apoi adăugați pastele înăuntru.

Ca urmare, garnitura nu va fi gătită în apă „goală”, ci într-un bulion cu condimente și le va absorbi aromele.

Acesta este răspunsul pentru care pastele gătite în acest fel se dovedesc a fi de câteva ori mai gustoase și mai aromate.

Cand pastele sunt gata, scoate-le din tigaie folosind o lingura cu fanta.

Ce să faci cu primul curs? Este simplu – continuă să gătești adăugând ingredientele rămase pentru supă în tigaie.Apropo, va ieși și mai groasă și mai bogată decât de obicei datorită amidonului eliberat în timpul procesului de gătire a pastelor.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Cum să depozitați corect usturoiul: grădinarii experimentați au enumerat condițiile importante.

După ce recoltarea usturoiului este finalizată, este necesar să se asigure produsului condițiile corecte de stocare. Acest lucru vă va garanta că vă...

Poți să scapi de mirosul de șoareci din casă: un mod eficient – locuitorii dacha îl vor adora.

Odată cu venirea frigului rozătoarele se grăbesc să se apropie de case și dependințe în speranța că vor găsi ceva cu care să...

Dacă paturile trebuie să fie săpate din nou toamna: o veste excelentă, dar nu pentru toți legumicultorii.

Una dintre eternele conflicte dintre daci și legumicultori este dacă trebuie sau nu săpate din nou paturile toamna, după recoltare. Merită să pierzi...

Cum să stoarceți până la ultima picătură de nectar dintr-o lămâie: acest truc este folosit de barmani.

Sucul de lămâie este unul dintre cele mai răspândite ingrediente în bucătărie, cu aroma sa strălucitoare și numeroase caracteristici benefice. Cu toate acestea,...

Comentarii recente