Orezul este considerat ideal gătit dacă este alb ca zăpada, dens și sfărâmicios..
Mulți gurmanzi se plâng că nu sunt întotdeauna capabili să pregătească astfel de terci..
Uneori vasul iese prea lipicios și prea gătit.În plus, cerealele s-ar putea să nu dobândească cea mai frumoasă culoare ca urmare a gătirii.
Cum să eviți astfel de eșecuri culinare? Cum să vă asigurați că terciul de orez iese întotdeauna perfect?
Trebuie să utilizați un aditiv secret, care a fost descris de Yulia Arkhipova, un expert în domeniul culinar al publicației online Belnovosti, un bucătar și brutar de clasa a patra.
Ce să adăugați când gătiți orezul pentru a face vasul alb și sfărâmicios
Un produs precum oțetul de mere va veni în ajutorul bucătarului.
O linguriță din acest lichid trebuie adăugată în apa în care intenționați să gătiți orezul.
Datorită componentei de mai sus, cerealele vor deveni albe ca zăpada și dense.
Boabele de orez cu siguranță nu se vor lipi unul de celălalt.Terciul va iesi sfaramicios.
În plus, orezul fiert poate fi folosit în siguranță ca ingredient pentru salată.