AcasăMâncareCum să gătești o omletă perfect pufoasă: nu toate gospodinele știu

Cum să gătești o omletă perfect pufoasă: nu toate gospodinele știu

Nimeni nu trebuie să explice că o omletă este considerată de succes doar dacă a reușit să se ridice și să-și păstreze forma până la servire..

În caz contrar, felul de mâncare nu arată atât de atractiv..

Prin urmare, experta culinară a revistei noastre, bucătăreasa Yulia Arkhipova, ne împărtășește metoda ei secretă de preparare a omletei pufoase perfecte.

În ce constă?

Această metodă este oarecum diferită de cea obișnuită, dar rezultatul va fi excelent.Primul pas este să efectuați o acțiune neobișnuită: separați albușurile și gălbenușurile.

După aceasta, adăugați gălbenușurile și sarea într-un bol separat și frecați ușor.Nu poți învinge masa.Adăugați laptele și făina conform rețetei și aduceți până se omogenizează.

Dar situația cu albii este diferită: le poți bate în siguranță aproape până la vârf, ca atunci când prepari cofetarie.

Apoi combinăm cele două substanțe.

Apoi nu mai rămâne decât să prăjiți omleta sub capacul închis la foc mic.Omleta se va dovedi pur și simplu incredibil de gustoasă și pufoasă.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Cum să fertilizezi corect toamna: locuitorii experimentați de vară au dezvăluit detalii importante

Acum este momentul să vă gândiți la modul în care veți restaura solul pentru noul sezon.. Se crede că evenimentele ar trebui să...

O plăcintă rapidă cu brânză de vaci și brânză de vaci: nu puteți găsi o rețetă mai rapidă sau mai ușoară

Puteți face o plăcintă simplă din resturile de mâncare dacă se întâmplă să aveți lavash, brânză de vaci și brânză în frigider.. Puteți...

O rețetă neobișnuită de prăjituri cu brânză: adăugați aceste ingrediente pentru a schimba pentru totdeauna ideea unui fel de mâncare familiar

În mod tradițional, prăjiturile cu brânză sunt servite la micul dejun sau ca desert.Practic acesta este un fel de mâncare dulce, cu adaos...

De ce plante se tem țânțarii și care sunt atrași de ei: amintiți-vă o dată pentru totdeauna

Pădând anumite plante în grădina dvs., puteți scăpa de țânțari..Vă spunem de ce plante se tem țânțarii și care îi atrag.Ce să plantezi...

Comentarii recente