Unii oameni cred că kebab-ul de înaltă calitate provine doar din carne „adevărată”.
Dar kebab-ul de pui poate fi întotdeauna gătit perfect..
În acest caz, cu efort minim și costuri mai mici, puteți prezenta un preparat de o calitate excelentă, a remarcat bucătarul Yulia Arkhipova, expert în domeniul gătitului pentru revista noastră.
Cum să gătești kebab delicios de pui?
Lista ingredientelor
– jumatate de kilogram de file de pui;
– doi ardei dulci medii;
– sare si piper la discretia dumneavoastra;
– doua linguri mari de otet de vin;
– doua linguri mari de ulei vegetal bun, inodor;
– opt roșii cocktail (sau roșii cherry).
Metoda de gatit
Împărțiți fileul de pui în bucăți de șașlik.Nu trebuie să fie prea mici sau mari.Apoi combinați oțetul de vin cu sare și piper.Apropo, puteți adăuga alte condimente după cum doriți.Adăugați ulei vegetal.
Procesăm bucățile de pui cu amestecul.
Puiul rămâne în această marinadă timp de 30 până la 60 de minute.Se macină ardeiul dulce.Pe fiecare frigarui asezam pe rand cate o bucata de ardei, rosii si pui.
Apoi începem procesul de gătit.