Unii oameni nu arată foarte bine găluștele, considerându-le mâncare fără gust pentru burlaci și studenți..
Cu toate acestea, astfel de concluzii sunt premature..
Dacă fierbeți corect produsul semi-finit, chiar și găluștele cumpărate din magazin vor deveni aromate, fragede și gustoase, spune expertul în gătit al revistei noastre, bucătarul Yulia Arkhipova.
Ce subtilități de gătit găluște ar trebui să fie luate în considerare
În loc de apă
În mod tradițional, suntem obișnuiți să fierbem în apă atât găluștele de casă, cât și cele cumpărate din magazin.Nu adaugă prea multă aromă sau aromă.Prin urmare, ar trebui să folosiți bulion în loc de apă.
Cel mai bine este să alegeți legume sau pui.Dacă aveți bulion de carne, asigurați-vă că nu este prea gras.
Condimente
Este imperativ să adăugați boabe de piper negru în bulion.Câteva bucăți vor fi suficiente.Puteți adăuga și foi de dafin pentru aromă.
O alegere excelentă ar fi tulpinile de mărar, pătrunjel și coriandru.De obicei nu le folosim, dar dau o aromă grozavă atunci când gătesc găluște.
Puteți adăuga și niște tulpini de țelină.