Gătitul de ficat dur este un eșec culinar grav..
Oamenilor nu le plac alimentele greu de mestecat, pentru că este foarte greu să te bucuri de astfel de mese..
Dar gătitul ficatului moale și fraged este un succes uriaș.
Mulți bucătari amatori știu că șansele de a obține un fel de mâncare cu o consistență ideală cresc mai întâi bătând produsul cu ciocanul.
În plus, este indicat să înmuiați bucățile de ficat în lapte.
Dar efectuarea pașilor de mai sus nu garantează că vasul finit va ieși moale.
La urma urmei, este, de asemenea, important să se evite o greșeală comună, a subliniat Yulia Arkhipova, expert în publicația online Belnovosti în domeniul gătit, un bucătar și un brutar de clasa a patra.
Ce să nu faci în primele etape ale gătirii ficatului prăjit
La începutul și la mijlocul tratamentului termic, produsul nu trebuie să fie niciodată sărat!
Adăugarea de sare devreme poate face ca ficatul să se întărească pur și simplu.
Puteți săra un fel de mâncare doar în etapa finală a preparării sale.
Dacă nu ignori această recomandare, probabil vei obține un preparat foarte apetisant și fraged.