În loc de castraveți ușor sărați, gospodinele sunt oferite să gătească dovlecel.Rețeta este simplă și puteți finaliza sarcina în doar 5 minute plus timpul de pregătire..
Fără tratament termic, doar legume proaspete, ingrediente simple și vitamine accesibile..
Experta revistei noastre, Iulia Arkhipova, un brutar de clasa a patra, ne-a spus cum să gătim dovlecel ușor sărat.
Veți avea nevoie de:
Cum să gătești
1.Dovlecelul tânăr este potrivit pentru această rețetă.Acestea trebuie spălate și tăiate în felii subțiri, precum castraveții.
2.Tăiați usturoiul și ierburile, amestecați-le cu sare.
3.Separat se amestecă sosul de soia, oțetul și mierea.
4.Puneți legumele în pungă, apoi adăugați dressingul și amestecul de sare și usturoi.
Atunci totul este simplu.Legați punga și agitați energic.
Lăsați-l să stea la temperatura camerei timp de 10 minute și puneți gustarea la frigider.Poftă bună!