AcasăMâncareCum să gătești corect couscous: răsfățați-vă cu o acompaniere delicioasă.

Cum să gătești corect couscous: răsfățați-vă cu o acompaniere delicioasă.

Couscous este o garnitură populară în multe țări ale lumii, deși a apărut pe rafturile magazinelor noastre relativ recent.

Deoarece produsul este necunoscut, nu toată lumea înțelege cum să îl gătească corect..

După cum se pare, această garnitură poate fi numită fără probleme cea mai simplă în materie de preparare, notează expertul în bucătărie al revistei noastre, bucătăreasa Iulia Arkhipova.

Ce principii de bază merită cunoscute

Nu există absolut nicio pregătire prealabilă

Mulți oameni vor fi plăcut surprinși de faptul că cușcușul nu trebuie înmuiat, cules sau spălat.Produsul este imediat pregătit pentru gătit.

Strictețea proporțiilor

Acest punct este cel mai important.Excesul de apă va face garnitura apoasă și lichidă.Lipsa de umiditate va face ca couscous-ul să rămână crud.

Proporțiile sunt următoarele: se ia o porție de apă pentru o porție de couscous.

Temperatura apei

Pentru ca cușcușul să fie gătit perfect, apa clocotită trebuie folosită exclusiv pentru gătit la aburi.

Aditivi

Couscous este perfect combinat cu orice condimente, ulei vegetal nerafinat, ierburi.Componentele pot fi introduse în orice etapă de pregătire a garniturii.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Cum să depozitați corect usturoiul: grădinarii experimentați au enumerat condițiile importante.

După ce recoltarea usturoiului este finalizată, este necesar să se asigure produsului condițiile corecte de stocare. Acest lucru vă va garanta că vă...

Poți să scapi de mirosul de șoareci din casă: un mod eficient – locuitorii dacha îl vor adora.

Odată cu venirea frigului rozătoarele se grăbesc să se apropie de case și dependințe în speranța că vor găsi ceva cu care să...

Dacă paturile trebuie să fie săpate din nou toamna: o veste excelentă, dar nu pentru toți legumicultorii.

Una dintre eternele conflicte dintre daci și legumicultori este dacă trebuie sau nu săpate din nou paturile toamna, după recoltare. Merită să pierzi...

Cum să stoarceți până la ultima picătură de nectar dintr-o lămâie: acest truc este folosit de barmani.

Sucul de lămâie este unul dintre cele mai răspândite ingrediente în bucătărie, cu aroma sa strălucitoare și numeroase caracteristici benefice. Cu toate acestea,...

Comentarii recente