Batonul este folosit pentru a găti multe feluri de mâncare – pasăre, pește, carne și chiar legume.
Poate fi folosit pentru a obține unele rezultate foarte interesante..
Un astfel de fel de mâncare nu va lăsa pe nimeni indiferent.Cu toate acestea, merită să învățați cum să preparați corect aluatul, spune bucătăreasa Iulia Arkhipova, expert în domeniul bucătăriei și gătitului în revista noastră.
Care sunt subtilitățile de bază
Făina și amidonul
Toată lumea știe că aluatul se poate scurge de pe alimente.Prin urmare, placa de tăiere ar trebui să fie ‘pudrată’ cu o combinație specială.Pentru a face acest lucru, combinați amidonul de cartofi și făina.
După aceea, piesa de prelucrat poate fi așezată în siguranță pe placă.
Bicarbonat de sodiu
Dacă doriți ca aluatul să iasă cât mai crocant, gustos și de înaltă calitate, merită să introduceți puțină apă minerală cu gaz în aluat în timpul procesului de preparare.
Alcool
Dar cea mai delicioasă crustă de aluat este obținută de acei bucătari care nu se tem să lucreze cu alcool.Prin urmare, coniacul sau berea pot fi introduse în compoziția aluatului.
De asemenea, unii introduc vodcă sau vin.
Mai devreme v-am spus cum să faceți cea mai aromată supă de ciuperci posibilă.