Pentru ca clătitele cu cartofi să fie servite cu mândrie la masă, trebuie să fie de o culoare frumoasă..
Rezultatul nu este întotdeauna atât de perfect..
Prin urmare, merită să știți despre secretele care vă vor permite să pregătiți un fel de mâncare cu o culoare spectaculoasă, spune expertul în gătit al revistei noastre, bucătarul Yulia Arkhipova.
Despre ce trucuri ar trebui să știi?
Folosește-ți corect arcul
Se știe că această componentă este capabilă să protejeze clătitele de cartofi de la întunecare, dar trebuie folosită corect.Pentru a face acest lucru, legumele sunt trecute printr-o mașină de tocat carne și imediat amestecate cu cartofi tocați.
În acest caz, culoarea va fi cu siguranță spectaculoasă.
Smântână
Acest truc este folosit de mulți bucătari care reușesc să servească clătite frumoase de cartofi aurii.Trebuie doar să adăugați câteva linguri mici de smântână la preparat.
Lămâi
O cantitate mică de suc de lămâie va fi suficientă pentru a păstra culoarea spectaculoasă a preparatului.Nu trebuie să vă temeți de apariția acrișului: nu va exista nicio urmă de gust.
Nu ezita
Cu cât clătitele cu cartofi sunt lăsate mai mult în bucătărie, cu atât sunt mai mari șansele ca cartofii să se întunece.Prin urmare, încercați să pregătiți vasul imediat.