Mulți oameni iubesc chiflele de primăvară, deoarece vă permit să încercați în mod constant combinații de alimente noi..
Unora le place umpluturile de desert, în timp ce altora preferă opțiunile copioase..
Prin urmare, merită să acordați atenție acestei rețete demne, spune expertul revistei noastre în domeniul gătitului, bucătarul Yulia Arkhipova.
Cum se prepară umplutura pentru clătite din carne și orez
Lista de produse
– jumatate de kilogram din orice carne tocata;
– bulb mediu;
– putin mai putin de jumatate de pahar de orez (aproximativ 75 de grame);
– condimente cu sare.
Procesul de gatire
Mai întâi trebuie să fierbi cerealele.Îl clătim, îl punem într-o tigaie cu un pahar de apă și punem sare.De obicei, orezul va fi gata în 20 de minute.
Ar trebui lăsat să se răcească.
Apoi toaca ceapa si trimite-o la prajit.După câteva minute, adăugați carnea tocată.Adăugați sare și condimentele selectate.Se amestecă și se aduce la dispoziție.
Apoi adăugați orezul și amestecați, opriți focul.Umplutura gustoasă și satisfăcătoare pentru clătite este gata.